Foglalható helyek

Tisztelt foglalni szándékozók!

A 3; 6; 7 helyekre foglalást további intézkedésig NEM fogadunk el! 

Tisztelt foglalni szándékozók!

A foglalható helyeken a túlpartra való átkötős horgászat TILOS. A foglalható helyeken behordott szerelések megjelölése KÖTELEZŐ, erre a célra kizárólag DŐLŐBÓJA használható. Bármilyen más jellegű jelölést a halőrök figyelmeztetés nélkül kiszedik. 

Mélység térkép:

Foglalható horgászhelyek

Kedves Horgásztársak!

Az oldalon szereplő helyek foglalását a lap alján található űrlap kitöltésével lehet kezdeményezni. Minden foglaló visszaigazoló
e-mailt kap. 1-3 napig nem kérünk előleget, a fölött előleg átutalása szükséges a visszaigazoló
 e-mailban kapott számlaszámra.

Foglalást kizárólag e-mailban tudunk elfogadni!

A foglalási táblázat a linkre kattintva érhető el.

21. A hely a Dráva holtágához legközelebb eső részén terül el, a vízterület teljes szélességében horgászható, partja dimbes-dombos árnyas fákkal szegélyezett. A horgászható területen a meder erősen tagolt kvarchomok és kavics aljzatú kevés helyen föld és iszap, foltokban hínaras, a mélység 4-6 méter között változó erősen töredezett, itt-ott töklevelek.

20. A tavakhoz vezető út mellett található, a hely bal oldalától egyenesen teljes szélességben, jobb oldalra 70 méter szélesen jobbra tartva teljes szélességben horgászható, partja árnyékos fás. A meder 5-7 méter között változatos töredezett itt-ott kagylópados, foltokban hinaras.

17. A helyről a tó 70%-a belátható, mivel az egyik félszigeten található, magaspart, igazi napfürdős horgászhely a megjelölt határok között horgászható, 70 méterre jobbra előre kezdődik a védett sziget, a víz mélysége 6-9 méter között változatos.

15. A 3-as hely közvetlen szomszédja a félsziget másik oldalán található, a hármas hellyel együtt baráti társaságoknak is ajánljuk, a megjelölt határok között horgászható, jobb oldalán egy védett öböl, a víz mélysége 4-8 méter között, aljzata kavicsos-homokos, a védett sziget széléig horgászható.

13. A horgászhelytől balra egy védett öböl, egyenesen előre a védett sziget, a sziget csücske mellett a híres csérpad, a védett kiscsér pihenőhelye. A víz mélysége 4-9 méter között , az aljzat változatos kavics és homok, foltokban hinaras, az aljzaton akadók, a megjelölt határok közt horgászható.

11. A horgászhelytől jobbra található a sólyázó mellette egy védett öböl, egyenesen a nyílt víz irányába a megjelőlt határok közt horgászható, a víz mélysége 4-9 méter között változatos foltokban hinaras, kagylópados akadós, aljzata kavicsos homokos, foltokban visszatöltött meddő.

7. A horgászhely a második félszigeten található mellette balra egy védett öböl, háta mögött jobbra a csónakkikötő, a víz mélysége 4-6 méter között, aljzata homok-kavics, foltokban kagylós itt-ott akadók, hinárfoltos a megjelölt határok közt horgászható.

3. A kezdetekben önálló kistó volt,a mélvizi kitermeléssel összenyitották a nagytóval, a víz mélysége 3-6 méter között változatos foltokban hinár, aljzata kavicsos homokos. Jobbra a tó végében a csónakkikötő, középtályon kagylópados, a megjelölt határok között horgászható.

29. Csak csónakkal megközelíthető horgászhely, közvetlen a horvát határ szomszédságában, igazi mélyvíz a parttól néhány méterre már 9 méter, kicsit beljebb 12 méterig mélyül, távolabb 7 méteres padok is elérhetőek, aljzata kavicsos itt-ott beszakadt drótkötél, kanál, a megjelölt határok közt horgászható.

28. Csak csónakkal megközelíthető horgászhely, közvetlen a horvát határ szomszédságában, igazi mélyvíz a parttól néhány méterre már 9 méter, kicsit beljebb 12 méterig mélyül,távolabb 7 méteres padok is elérhetőek, aljzata kavicsos itt-ott beszakadt drótkötél, kanál, a megjelölt határok közt horgászható .

6.  A horgászhely a második félszigeten található  bal   oldalon visszatöltött meddő miatt csak 3-4 méter mély majd 40 méter után 5-7 méter, azután helyenként 9 méter is lehet, aljzata változatos kavics, föld, homok, foltokban hinaras, a megjelölt határok közt horgászható.

26. Csak csónakkal megközelíthető horgászhely, baloldalt saját öböllel, jobboldalt védett sziget, közvetlen part mellett 6 méter mély, nyári fülledt melegben a leg árnyékosabb hely, távolabb 7-9méter mély, változatos meder kavicsos-homokos, itt-ott akadóval, a megjelölt határok közt horgászható.

  Online foglalás

Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza.